Időnként azt a mindennapi életben előforduló kérdést is érdemes átgondolni, hogy miképpen kell megenni a zsíroskenyeret hagymával, egy kozmetikában.
Haladjunk sorjában:
1., Hozzávalók beszerzése (ezeket jobb ha már eleve magaddal viszed)
2., Elkészítés kivitelezése (amíg az öltözőben vagy, titokban előkészítheted)
3., Elfogyasztás ( amíg a kozmetikus hátrafordul, te gyorsan benyomod a helyére)
(Jól van, csak hülyéskedek:))
Haladjunk sorjában:
1., Hozzávalók beszerzése (ezeket jobb ha már eleve magaddal viszed)
2., Elkészítés kivitelezése (amíg az öltözőben vagy, titokban előkészítheted)
3., Elfogyasztás ( amíg a kozmetikus hátrafordul, te gyorsan benyomod a helyére)
(Jól van, csak hülyéskedek:))
4 megjegyzés:
Ma már nem esznek ilyesmit, úgy értem a mai gyerekek. Némelyike nem is ismeri, és rácsodálkozik, amikor egy kis jó kacsazsíros, vagy bármilyen pecsenye, vagy csak sima zsíros kenyér, egy kis fincsi újhagymával (vagy régivel, bár én ez utóbbit erősnek találom), retekkel, uborkával, paradicsommal, paprikával bekebelezzük. Mindenesetre én szeretem:)). hajdan - amikor még nem pizza hot-okkal volt tele a város, meg McDonalds-okat csak elvétve láttunk az amerikai filmekben, akkor bizony voltak olyan büfék, ahol pár forintért lehetett zsíros kenyeret kapni, de a legjobb az volt, amikor otthon kentünk meg egy jó nagy karéj kenyeret:))
Én is nagyon szeretem, de valamiért mégis ritkán eszem. Nekem speciel ez olyan megkívánós kaja. De akkor addig nem nyugszom, amíg meg nem ettem:)
Isteni étek, épp valamelyik nap éheztem rá, teával, zöldségekkel.
Valamikor a borozóban is adtak zsíros kenyeret, lila hagymával, sokba nem kerül, viszont csúszik rá a bor.
Kellett emlegetni. Máris megyek és eszem egyet:)
Megjegyzés küldése